Massief eiken bed Float

€ 849,00
Levertijd: 4-5 weken
Gratis verzending boven de 50 euro Gratis verzending boven de 50 euro
Snelle levering Snelle levering
085 - 065 64 88 085 - 065 64 88

Eikenhouten bed 


Absoluut een blikvanger in de slaapkamer en nog heerlijk om in te slapen ook. Het bed wordt gemaakt van rustiek eiken planken van 2.5 cm. Zeer elegant uitgevoerd!


Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken geven het hout een warm en levendig karakter.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord. Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 98 cm. Het eikenhouten hoofdbord is ook leverbaar in een hoogte van 78cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.


Bedbodems


Het bed wordt geleverd exclusief bedbodems. In het bed kun je lattenbodems plaatsen of een boxspringspring set waarvan de box niet hoger is 13 cm. 


Afwerking eiken bed


Het bed kunnen we afwerken met een matte lak. Met de matte lak is het hout beschermd en kan het worden afgenomen met een natte doek, zonder vlekken te krijgen in het hout. Met de matte lak blijft de oorspronkelijke kleur van het hout behouden. Het is eigenlijk niet te zien dat er een extra beschermlaag op zit.


Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie. Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig te monteren. Handleiding wordt meegeleverd.  

Specificaties

Hout:       Massief eiken
Dikte: 4 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 8 cm
Hoogte bed ombouw: 38 cm
Hoogte hoofdbord: 98 cm
Inlegdiepte: 16 cm
Ruimte onder het bed: 18,5 cm
Nee