• Bijzettafel draadstaal basket 2/set
  • Bijzettafel draadstaal basket 2/set
  • Bijzettafel draadstaal basket 2/set
  • Bijzettafel draadstaal basket 2/set

Bijzettafel draadstaal basket 2/set

€ 129,00
Levertijd: 1-5 dagen
Gratis verzending boven de 50 euro Gratis verzending boven de 50 euro
Snelle levering Snelle levering
085 - 065 64 88 085 - 065 64 88

Salontafel van draadstaal


Draadstalen items zijn helemaal van nu! Zo ook deze unieke bijzettafels, die vooral in het oog springen door het trendy design. De tafels zijn gemaakt van ijzerdraad en hebben een uniek houten blad, waar je leuke accessoires op kunt zetten. Deze tafels staan prachtig in een iedere ruimte. De Tafel Basket is een functioneel tafeltje dat gemakkelijk verplaatst kan worden.
Door de stoere uitstraling van het bijzettafeltje, kan het uitstekend als decoratie gebruikt worden. Daarnaast kan deze bijzettafel ook gebruikt worden als nachtkastje. Hierdoor hoeft de basket niet persé in de woonkamer te staan. De keuken of slaapkamer zijn ook een uitstekende ruimte voor deze blikvanger.

Specificaties

Grote tafel: 50 Φ x 40 cm
Kleine tafel: 40 Φ x 36 cm
N/B
Datum: 12 February 2018 Door: John
Beoordeling
Restpartij? Kreeg twee bijzet tafels thuis gestuurd die door een andere klant al teruggestuurd waren. Retourbrief zat nog in de doos... reden is dat 1 cd tafels scheef afloopt....
Daarom een vette onvoldoende.

REACTIE: Als er nog een retourbrief inzit, zou je je ook kunnen voorstellen dat er misschien iets mis is gegaan. Zeker geen restpartij. Jammer dat je ons niet eerst in de gelegenheid stelt om het netjes op te lossen.
Datum: 28 December 2017 Door: Heleen
Beoordeling
Zeer tevreden Tevreden, tafels voldeden aan mijn verwachting. Alleen er word geadverteerd met snelle levering ik had het na 8 dagen pas dus dat viel tegen.

Reactie: Bedankt voor de review, fijn dat de tafels aan je verwachting voldoen. Wij doen ons uiterste best om snel te leveren. Deze keer was dat helaas niet helemaal gelukt. Excuus daarvoor.